Bli medlem i stationshuset!

Medlemspuben är belägen i Knivsta gamla tågstation och är exklusiv för medlemmar och medlemmars gäster. Medlemmar kan också abonnera delar eller hela puben för egna event utan kostnad.

DRYCKER

Puben tillhandahåller öl, whisky, vin och annan dryck till medlemspriser (ca 30 kr rabatt per dryck). Även exklusiva testbrygder och dryck som inte säljs på Systembolaget kommer att finnas då och då. Vissa är billiga. Vissa är lite dyrare. Alla är prisvärda.

AKTIVITETER

Vi anordnar provningar av ovan nämnda drycker, samt även bryggningsföreläsningar och annan regelbunden underhållning såsom karaoke sista lördagen varje månad, singstar första lördagen varje månad och quiz på fredagar. Vi har även en hel del livemusik, och mycket annat.

MAT

Vi har en härlig meny med bland annat Stationshusets egna riktigt goda Pulled Pork Burger. Fokus är dock som alltid på god dryck och trevligt sällskap.

TRIVSEL

Vi gillar gemenskap och en trivselregel vi har i puben är att om du ser någon som du inte känner eller någon som sitter själv. Hälsa med att ta i hand och säga ditt namn. Det kan kännas otäckt första gången. Men vi lovar – det brukar resultera i nya vänskaper! 🙂

ÖPPETTIDER

Fredagar 18-01
Lördagar 18-01

FACEBOOK

Gå med i Facebookgruppen för att se det senaste från Stationshuset: https://www.facebook.com/groups/989785121055821/

 

MEDLEMSKAP

Ett medlemskap kostar 348 kr per år och det ger tillträde till lokalerna under öppettider samt möjlighet att abonnera Stationshuset kostnadsfritt för större fester. Stationshuset tillämpar 18-årsgräns för medlemskap. Just nu tar vi in fler medlemmar. Om du vill bli medlem så fyller du i dina uppgifter nedan. 

Det kan vara lite snårigt att genomföra köpet om man inte är en van internetanvändare, eftersom man behöver skapa ett paypalkonto för att slutföra köpet. Men tänk på att hundratals har klarat det innan dig. Det går även bra att köpa medlemskap direkt i baren till samma kostnad. Maila oss om du stöter på problem info@stationshusetiknivsta.se

För att bli medlem – fyll i dina uppgifter nedan och slutför köpet via paypal