EVENTS PÅ STATIONSHUSETS MEDLEMSPUB 2020:

Varmt Välkomna till Stationshuset, vi har öppet klockan 17-22 på fredagar och lördagar.
EVENTS  2020: 
På grund av pågående pandemi ligger vi lågt med att arrangera events. Det finns gott om plats i Stationshuset. Säg till i förväg så finns det möjlighet att orda så su får ett helt eget rum med egen tillgång till bar samt egen toalett.
Snittet i oktober och november har varit 0-2 personer i puben, så det finns gott om utrymme 🙂
För den som vill dricka god lokalproducerad hantverksöl eller ta det av de senaste dryckessläppen på Systembolaget, utan att behöva trängas på systembolaget, är det ett tips att besöka Stationshuset. God mat, 100 ölsorter, egenproducerad GT på tappkran och så vidare. Det finns 3 utomhusserveringar, 2 avdelningar inomhus, 30 sällskapsspel att låna, flera olika musikinstrument, dart, kubb, projektor, mikrofoner – och finns ofta möjlighet till karaoke i den ena avdelningen, i den andra avdelningen är ljudvolymen lägre. 100 ölsorter att välja på i baren, eget bryggeri, GT på tappkran, vin, mousserande, drinkar, glassdrinkar – och ett stort alkoholfritt utbud.  Varm välkomna! 🙂 Villdi ha ett helt eget rum så maila skicka ett mail, det kan ofta ordnas.

 

STATIONSHUSETS ORDINARIE ÖPPETTIDER:
Fredagar: 17-22
Lördagar: 17-22

För den allra senaste informationen besök gärna Stationshusets mycket aktiva Facebooksida: https://www.facebook.com/groups/989785121055821/