EVENTS PÅ STATIONSHUSETS MEDLEMSPUB 2021:

Varmt Välkomna till Stationshuset, puben har som minst öppet fredagar och lördagar varje helg mellan klockan 16 – 22.

Är Food Trucken på plats på uteserveringen utöver dessa tider utökas även pubens öppettider.

  • Fredag 18 juni: Stationshuset öppnar klockan 14:30. Klockan 16 anländer TVÅ FOOD TRUCKS: Gute Glass Food Truck samt MAckverket som gör smarriga club sandwich. Klockan 19 på fredagskällen är det Fredagsquiz utomhus. 8 nya drycker i baren under fredagen.
  • Lördag 19juni Stationshuset och Food Trucken HK´s Lila Food Truck öppnar klockan 16. Premiär av ny dryck från Train Station Brewery!

 EVENTS  2021: 

På grund av pågående pandemi ligger vi lågt med att arrangera events. Det finns gott om plats i Stationshuset, 2 separata delar inomhus och 3 utomhusserveringar. Säg till i förväg så finns det möjlighet att orda så du får ett helt eget rum med egen tillgång till bar samt egen toalett, alternativt en plats utomhus med stort avstånd till närmsta bord.
3 utomhusserveringar, Food truck, eget bryggeri, glassdrinkar och 200 olika drycker 🙂
För den som vill dricka god lokalproducerad hantverksöl eller ta det av de senaste dryckessläppen på Systembolaget, utan att behöva trängas på systembolaget, är det ett tips att besöka Stationshuset. God mat, 100 ölsorter, egenproducerad GT på tappkran och så vidare. Det finns 3 utomhusserveringar, 2 avdelningar inomhus, 30 sällskapsspel att låna, kubb och andra utomhusaktiviteter, flera olika musikinstrument, dart, projektor, mikrofoner – och finns ofta möjlighet till karaoke i den ena avdelningen, i den andra avdelningen är ljudvolymen lägre.  Önskas ett helt eget rum så maila skicka ett mail, det kan ofta ordnas. Varmt välkomna! 🙂

STATIONSHUSETS ORDINARIE ÖPPETTIDER:

Fredagar: 16-22
Lördagar: 16-22

För den allra senaste informationen besök gärna Stationshusets mycket aktiva Facebooksida: https://www.facebook.com/groups/989785121055821/